Sudski tumač & prevodilac za nemački jezik!

Specijalizovani smo za usmeno i pismeno prevođenje s nemačkog i na nemački jezik.

Prevodimo poslovne, književne i stručne tekstove iz svih oblasti. Po potrebi organizujemo profesionalne prevodioce za potrebe simultanog ili konsekutivnog prevođenja. U našem timu su sudski tumači za nemački jezik, prevodioci i lektori za nemački jezik.

Naši sudski tumači za nemački jezik položili su zakletvu u Ministarstvu pravosuđa i imenovao ih je Sud u Beogradu. Oni prevode i overavaju sve vrste službenih dokumenata, lična, poslovna i finansijska, kao i dokumentaciju za tender. Sudski tumač za nemački jezik svojom izjavom, potpisom i pečatom garantuje istovetnost prevoda i originala. Overeni prevodi se smatraju službenim dokumentom i možete ih koristiti kako u zemlji, tako i širom sveta.
Naši prevodioci za nemački jezik su maternji govornici nemačkog jezika i diplomirani filolozi za nemački jezik. Pored dobrog poznavanja nemačkog jezika, poseduju i znanja iz drugih oblasti, i zato obezbeđuju kvalitetan prevod i onih tekstova koji sadrže mnogo žargonskih i stručnih reči s određenog područja. Prevodimo sve vrste tekstova, reklamne materijale, prezentacije, knjige, časopise, serije i filmove, web prezentacije i postove na društvenim mrežama, s nemačkog i na nemački jezik.
Za potrebe konsekutivnog ili simultanog prevođenja obezbeđujemo iskusne prevodioce za nemački jezik.
Usmerenost na kvalitet, odgovornost u radu, poverljivost informacija i posvećenost svakom klijentu, donela nam je saradnju s mnogim klijentima. Zahvaljujući velikom broju klijenata, stekli smo zavidno iskustvo na prevodilačkim projektima iz najrazličitijih oblasti.
Ono što nas posebno izdvaja jeste najbolji odnos cene i kvaliteta prevoda; pored pristupačnih cena klijentu pružamo uslugu besprekornog prevoda, što je mnogo važnije od same cene. U radu praktikujemo nekoliko različitih tipova kontrole prevoda. Upravo zahvaljujući visokim standardima kontrole, stručnosti i dugogodišnjem iskustvu u prevođenju, u mogućnosti smo da Vam isporučimo kvalitetan prevod. Javite nam se i uverite se u kvalitet naših usluga!
Nudimo:

PISMENE PREVODE

USMENE PREVODE

PREVODE NA DRUGE STRANE JEZIKE

Potrebni su Vam sudski tumači i prevodioci za drugi jezik?

Pogledajte sve naše usluge

Detaljnije >>